Johanna Johansson

Godmorgon

Hoppas ni har sovit bra inatt, det har inte jag kan jag meddela. Min mor kom in och väckte mig mitt i natten för hennes mobil inte fungerade och hon ville att jag skulle fixa det. (Jag är inte så teknisk shit) Jag blev ganska irriterad, skulle ändå så gå upp 5 liksom,, och efter det kunde jag inte somna över huvudtaget. Jättetråkigt, för vem älskar inte sömn liksom? Iaf, det blev ingen yoga för mig igår, jag orkade inte och jag skulle inte hunnit heller då att byta mobiler tog en väldigt mycket tid längre än vad jag hade trott att det skulle göra. Men jag klagar inte över det, har fått min iPhone 5 nu! Enda kassa är att alla mina kontakter är borta, så jag kommer väl få göra om allt igen. Lite jobbigt. 

Förlåt också för att jag inte hann blogga något igår typ, det var så sjukt mycket som jag skulle bli klar med och göra, så hade verkligen inte någon tid över till att skriva ett inlägg. Men det ska bli bättre. 

Idag har jag bara 3 lektioner men har världens hål på 3 timmar emellan den 2a och 3e lektionen, så slutar inte innan 15. Känns kasst att sluta så sent på en fredag (egentligen är det ju inte sent men förra terminen så slutade jag 12 på fredagar) Efter skolan dock ska jag hem väldigt snabbt byta om och sedan dra till min kompis Julia som ska ha tjejmiddag, förhoppningsvis kommer jag ihåg att ta bilder under kvällen men kan inte lova något med mitt minne alltså.. haha

Ha en bra dag och tagga helg finisar

Puss&Kram Johanna

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas