Johanna Johansson

Fredag igen!

Wohoo fredag, äntligen! (Inte för att jag har haft en sådan ansträngande vecka) Det är alltid lika skönt med helg dock. Bara kunna koppla bort skolan lite och göra annat. Denna helgen är fylld med gospel och jag tror inte att jag kommer vara hemma länge utom när jag ska sova på nätterna. Vill dock försöka träffa Louise någon gång. Vi har skypeat typ varje dag så det känns ju som vi träffats men sen kommer man på att, nej fan, det har vi ju inte. Konstigt. 

Idag slutar jag 15.05, men förhoppningsvis kan jag gå lite tidigare så att jag hinner med min buss 15.10 (om Nora och jag inte kan åka med Jimmy hem dvs.) för jag måste verkligen komma hem senast 16 så att jag hinner äta och så innan jag ska upp till Maria och åka till Göteborg 16.40. Lite stressat alltså. Har inte heller hunnit lyssna på låtarna vi ska sjunga i helgen och har bara liiite panik över det.. Men det är ju ganska lätt att bara hänga med de andra altarna. Jag hoppas på det bästa i alla fall.

Jag och Louise fick biljetter till 5sos i Munchen igår (!!) så sjukt kuuuul. Vi ska till tyskland yaayy! Hahah nu ska jag bara sälja min biljett till killarna i Stockholm, så om ni känner någon som vill gå eller om ni vill gå så hör av errr. 

Puss&Kram ha en bra dag!

En bild från förra året då jag var på väg till flygplatsen & Kreta <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas